KidsFitness

Naast alle groepslessen voor (jong)volwassenen, bieden wij ook lessen aan voor kinderen.

Peuter dansen

Peuterdans is een les vol dans, plezier en nieuwe vriendjes en vriendinnetjes! Tijdens de les kunnen de kinderen zich helemaal inleven en uitleven met als doel om de fantasie te prikkelen en ze bewust te maken van hun eigen bewegingsmogelijkheden. Een leuke manier voor peuters om zich fysiek en muzikaal te ontwikkelen. Een les duurt ongeveer 45 minuten.

KidsDance

Kan jouw kind ook niet stil blijven zitten als hij/zij muziek hoort? dan is KidsDance echt iets voor hem/haar! tijdens de les wordt er lekker gedanst; heerlijk voor kinderen na een dag stilzitten op school. Bij KidsDance wordt het ritmegevoel en motoriek ontwikkeld. Natuurlijk is het plezier van de kinderen het belangrijkste. De les KidsDance duurt ongeveer 45 minuten.

Zaktraining kids

bij Zaktraining moet gedacht worden aan kickboksen. tijdens Zaktraining worden namelijk dezelfde technieken als bij kickboksen gebruikt, maar boks je niet tegen elkaar maar met elkaar. De Zaktraining Kids duurt ongeveer 45 minuten.

Contact

Gym-Fit
De Zoeker Esch
7582 CN Losser

053-5749044
Ons Team

Ons Team

Geplaatst op: 2019-12-12

Gym-fit is een jonge onderneming die zich richt op elk type mens of u nu alleen komt om te sporten ter ontspanning of juist een bepaald doel wilt bereiken. Wij staan zeven dagen per week voor u klaar! Wij beschikk...

Lees meer Meer nieuws
De nieuwe website is online!

De nieuwe website is online!

Geplaatst op: 2019-12-12

Met trots presenteren wij onze nieuwe website! We horen graag wat u ervan vindt en verwelkomen u natuurlijk graag in onze club! 

Lees meer Meer nieuws