Groepslessen overzicht

Gym-Fit Losser heeft een uitgebreid programma van verschillende groepslessen, zodat er voor iedere doelgroep altijd een activiteit te volgen is. Hieronder kunt u meer informatie vinden over onze groepslessen.

Circuit training

In deze training word je gedrild om snel achter elkaar oefeningen te doen. Er worden hierbij drie sets oefeningen gedaan. Na de uitleg over de oefeningen start de eerste set. In een set doe je ongeveer acht verschillende oefeningen, vaak duurt een oefening 45 seconden. Circuittraining is een optimale manier om conditie en kracht te trainen! Een training duurt tussen de  45 minuten en een uur.

Spinning

Spinning is de ideale manier om conditie op te bouwen en vet te verbranden. Spinning is goed voor een sterk hart, het vergroten van de longinhoud, de bloedsomloop en soepele spieren. Wie eenmaal begint met spinning is vaak niet te stoppen! Een spinningsles duurt ongeveer 1 uur. 

Bodypump

Bodypump is een doelgerichte training, waardoor je lichaam sterker, strakker en fitter wordt. Het zorgt voor meer stabiliteit in je lichaam. Met behulp van gewichten, waaronder haltes en lossen gewichten, worden alle grote spiergroepen getraind. Een training duurt ongeveer 1 uur.

Zaktraining

Bij Zaktraining moet gedacht worden aan kickboksen. Tijdens zaktraining worden namelijk dezelfde technieken als bij kickboksen worden gebruikt, maar boks je niet tegen elkaar, maar met elkaar. zaktraining is een effectieve manier om conditie en spierkracht op te bouwen, zodat je een strak en sterk lichaam krijgt. Deze training is een goede manier om gewicht te verliezen. tegelijkertijd word je weerbaarder en zelfverzekerder. De zaktraining duurt ongeveer 1 uur.

Poweryoga

Poweryoga is helemaal hip! Poweryoga is niet vaag of zweverig, maar juist een krachtige en dynamische vorm van Yoga. In Poweryoga worden fysiek houdingen direct na elkaar uitgevoerd, waarbij de houdingen worden ondersteund door ademhalingstechnieken en visuele focus. Een groepsles Poweryoga duurt ongeveer 1 uur.

Zumba

Zumba betekent letterlijk '' snel bewegen en plezier hebben''. Een leuke intervaltraining die wordt afgewisseld met kort danscombinaties op Latijns-Amerikaanse muziek. Een Zumba-les duurt ongeveer 1 uur.

Gym-Fit dance academy

Naast de hiervoor genoemde groepslessen, bieden wij ook danslessen aan! Dus ben jij op zoek naar een leuke dansschool in losser en omgeving, ben je bij ons aan het juiste adres. Gym-Fit Dance Academy biedt danslessen aan, waarbij de nadruk ligt op Streedance, Dance, Hiphop en Urban. De ontwikkeling op dansgebied vinden wij erg belangrijk. Wij leren jou dansen op jouw eigen tempo op verschillende niveaus met gevoel en vooral plezier! De lessen duren ongeveer 1 uur.

 

Ben jij benieuwd of Gym-Fit dé sportschool voor jou is? Doe dan de Lidmaatschapstest.

Contact

Gym-Fit
De Zoeker Esch
7582 CN Losser

053-5749044
Ons Team

Ons Team

Geplaatst op: 2019-12-12

Gym-fit is een jonge onderneming die zich richt op elk type mens of u nu alleen komt om te sporten ter ontspanning of juist een bepaald doel wilt bereiken. Wij staan zeven dagen per week voor u klaar! Wij beschikk...

Lees meer Meer nieuws
De nieuwe website is online!

De nieuwe website is online!

Geplaatst op: 2019-12-12

Met trots presenteren wij onze nieuwe website! We horen graag wat u ervan vindt en verwelkomen u natuurlijk graag in onze club! 

Lees meer Meer nieuws