Bootcamp

Trainen in de buitenlucht met Gym-Fit. In groepsverband met zowel mannen als vrouwen doe je een full body workout, ieder op z’n eigen niveau. Met bootcamp haal je het maximale uit jezelf en bestaat uit een mix van hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen in de buitenlucht.

Let op: Om mee te doen hoef je geen lid te zijn en we werken met een strippenkaart!

Vraag hier alle informatie aan voor bootcamp bij Gym-Fit

Vraag direct online een Gratis Proefles Fitness aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

 

Sportschool Gym-Fit in Losser is dé plek voor individueel fitnessgroepsfitness en personal training. Bij Gym-Fit ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefles Fitness.

Contact

Gym-Fit
De Zoeker Esch
7582 CN Losser

053-5749044
Ons Team

Ons Team

Geplaatst op: 2019-12-12

Gym-fit is een jonge onderneming die zich richt op elk type mens of u nu alleen komt om te sporten ter ontspanning of juist een bepaald doel wilt bereiken. Wij staan zeven dagen per week voor u klaar! Wij beschikk...

Lees meer Meer nieuws
De nieuwe website is online!

De nieuwe website is online!

Geplaatst op: 2019-12-12

Met trots presenteren wij onze nieuwe website! We horen graag wat u ervan vindt en verwelkomen u natuurlijk graag in onze club! 

Lees meer Meer nieuws