Een gezond bedrijf in beweging

Minder ziekteverzuim, een hogere productiviteit, grote stressbestendigheid, maar vooral opgewekte medewerkers en een positieve sfeer op kantoor! Talloze onderzoeken hebben aangetoond dat bedrijfsfitness leidt tot gezonder personeel. Dat wil toch iedere werkgever!

VOORDELEN VAN BEDRIJFSFITNESS VOOR UW BEDRIJF

  • lager ziekteverzuim
  • hogere productiviteit werknemers
  • minder uitval door rugklachten en RSI
  • fitte en energieke werknemers
  • ontspannen en minder gestreste werknemers
  • fiscaal voordeel

 

WIJ BIEDEN

Gym-Fit biedt lokale bedrijven diverse mogelijkheden op het gebied van bedrijfsfitness: denk daarbij aan groepslessen gericht op teambuilding en gezondheid. Neem contact op via onderstaand formulier voor meer informatie.

 

 

Sportschool Gym-Fit in Losser is dé plek voor individueel fitnessgroepsfitness en personal training. Bij Gym-Fit ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefles Fitness.

Contact

Gym-Fit
De Zoeker Esch
7582 CN Losser

053-5749044
Ons Team

Ons Team

Geplaatst op: 2019-12-12

Gym-fit is een jonge onderneming die zich richt op elk type mens of u nu alleen komt om te sporten ter ontspanning of juist een bepaald doel wilt bereiken. Wij staan zeven dagen per week voor u klaar! Wij beschikk...

Lees meer Meer nieuws
De nieuwe website is online!

De nieuwe website is online!

Geplaatst op: 2019-12-12

Met trots presenteren wij onze nieuwe website! We horen graag wat u ervan vindt en verwelkomen u natuurlijk graag in onze club! 

Lees meer Meer nieuws